Hygiënekompas - Veenendaal
Zoek op deze site
slide slide
Geen items gevonden

Toiletpapier kopen

Bent u als instelling, bedrijf of organisatie op zoek naar een groothandel waarbij u eenvoudig toiletpapier of andere hygiëne producten kunt bestellen tegen een scherpe prijs? Hygiëne Kompas biedt verschillende varianten toiletpapier aan! Ons toiletpapier heeft u snel en goedkoop bij het door u opgegeven adres geleverd!

Het is natuurlijk fijn dat u als bedrijf, instelling, organisatie of dienstverlener goedkoop toiletpapier of wc-papier kunt inkopen. Het assortiment van Hygiënekompas is uitgebreid met toiletpapier in 1-laags, 2-laags en 3-laags varianten. Ons papier is voor professioneel gebruik en biedt u professionele hygiëne! Het papier kan gebruikt worden voor toiletrolhouders of  toiletrol automaten. De toiletrollen zijn universeel en kunnen daarom gebruikt worden in de meeste toiletrolhouders! Al interesse in het bestellen van kwalitatief toiletpapier bij Hygiëne kompas? Alles wat u nodig heeft aan hygiëne in uw bedrijf, instelling of organisatie vindt u in onze webshop!

Toiletrollen bestellen bij Hygiëne Kompas

Hygiënekompas biedt verschillende varianten toiletpapier aan in verschillende partijen. Zo verkopen wij toiletpapier per colli of per pallet, het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat! Bestellen bij Hygiënekompas is erg eenvoudig! In onze webshop kunt u gemakkelijk al de varianten toiletpapier terug vinden en staat de verwachte levertijd bij elk product vermeld. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld verschillende hygiëne producten te bestellen. Hier betaalt u dan de prijs van een pallet voor. Als u liever niet online bestelt, kunt u hier online een offerte aanvragen.

Wij leveren ons toiletpapier in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur af op het door u opgegeven adres. Als de bestelling boven €80,00 kost, krijgt u van ons uw bestelling gratis geleverd. Voor bestellingen onder €80,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Alle prijzen van producten op onze webshop zijn exclusief BTW. Bij grote en terugkerende bestellingen is er een mogelijkheid om prijsafspraken te maken met afnameverplichting. Neem hiervoor contact met Hygiënekompas op.

Meer informatie

Meer informatie of hulp nodig met bestellen? Neem gerust contact op met Hygiënekompas. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0318 - 555501 of per e-mail via info@hygienekompas.nl. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van vragen en geven u ook advies indien nodig!

Bel nu: (0318) 55 55 01