Hygiënekompas - Veenendaal
Zoek op deze site
slide slide
Geen items gevonden

Papieren handdoekjes kopen

Bent u op zoek naar papieren handdoekjes? Papieren handdoekjes zijn te bestellen bij Hygiënekompas en bieden u een optimale hygiëne! Zowel horeca, grootverbruikers, scholen, medische instellingen en bedrijven kunnen bij ons afnemen!

Papieren handdoekjes bij Hygiënekompas

Papieren handdoekjes hebben als functie om de handen af te drogen of schoon te vegen! Bent u op zoek naar deze papieren handdoekjes voor uw bedrijf? Bij Hygiënekompas kunt u een goede kwaliteit voor een optimale hygiëne verwachten. Wij bieden verschillende soorten papieren handdoekjes aan. Deze heten ook wel vouwhanddoekjes en hebben goede absorptie en zijn makkelijk af te breken. U kunt kiezen uit C-vouw, Z-vouw en X-press handdoekjes. Daarnaast zijn de handdoekjes universeel en passen daardoor in veel handdoek dispensers en automaten. De papieren handdoekjes zijn net als het toiletpapier verkrijgbaar in verschillende lagen, met name de 1-laagse handdoekjes zijn populair.

Papieren handdoekjes bestellen bij groothandel HygiëneKompas

U kunt gemakkelijk papieren handdoekjes bestellen bij deze groothandel! Het enige wat u hoeft te doen is de producten die u wilt bestellen selecteren in onze webshop en deze vervolgens afrekenen via iDeal of Mister`Cash (België). Voor bepaalde instellingen is het mogelijk om achteraf te betalen. Neem daarvoor contact met ons op! U kunt ook ervoor kiezen om een offerte online aan te vragen.

Wij leveren onze producten in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur af op het door u opgegeven adres. In sommige gevallen kan dit tot 3 tot 4 werkdagen uitlopen. De verwachte levertijden staan daarom aangegeven bij de producten in de webshop. Als de bestelling boven €80,00 uitkomt, krijgt u van ons uw bestelling gratis geleverd. Voor bestellingen onder €80,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Alle prijzen van de producten op onze webshop zijn exclusief BTW. Bij grote en terugkerende bestellingen is er een mogelijkheid om prijsafspraken te maken met afnameverplichting. Neem hiervoor contact met Hygiënekompas op!

Meer informatie

Meer informatie of hulp nodig met bestellen? Neem gerust contact op met HygiëneKompas. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0318 - 555501 of per e-mail via info@hygienekompas.nl. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van eventuele vragen!

Bel nu: (0318) 55 55 01