Hygiënekompas - Veenendaal
Zoek op deze site
slide slide

Groothandel schoonmaakartikelen

Hygiënekompas biedt als groothandel verschillende soorten schoonmaakproducten aan om alles in de keuken, het interieur en de badkamer schoon te houden! Het is natuurlijk belangrijk om goede schoonmaakmiddelen tot uw beschikking te hebben zodat de hygiëne gewaarborgd blijft! Wij leveren onze producten aan zowel bedrijven, organisaties, medische instellingen en horeca..

Groothandel voor keuken, interieur en sanitair schoonmaakproducten

Deze groothandel biedt verschillende schoonmaakmiddelen aan voor zowel de keuken, het interieur en het sanitair. Voor de keuken bieden wij onder andere de volgende producten aan: allesreiniger, ovenreiniger, schuimreiniger, alcoholspray en desinfectiemiddel. Voor het interieur bieden wij glas en interieurreiniger met of zonder alcohol en interieur- en vloerreiniger. Ten slotte bieden wij voor het sanitair wij twee producten aan: antikalk schuimreiniger en toiletreiniger. De prijzen van al deze producten zijn in onze webshop te vinden en zijn exclusief BTW. Deze producten geven u gegarandeerd resultaat op het gebied van hygiëne. Bestel uw producten bij Hygiënekompas voor een professionele hygiëne.

Schoonmaakmiddelen bestellen bij groothandel Hygiënekompas

U kunt eenvoudig schoonmaakmiddelen bestellen bij deze groothandel! Het enige wat u hoeft te doen is de producten selecteren in onze webshop die u wilt afnemen en deze vervolgens afrekenen via iDeal of Mister Cash (België). Voor bepaalde instellingen is het mogelijk om achteraf te betalen. Er is ook een mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Bij grote en terugkerende bestellingen is er een mogelijkheid om prijsafspraken te maken met afnameverplichting. Neem hiervoor contact met Hygiënekompas op.

Wij leveren onze producten in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur af op het door u opgegeven adres. In sommige gevallen kan dit 3 tot 4 werkdagen zijn, afhankelijk van de voorraad. De verwachte levertijden staan daarom aangegeven bij alle producten in de webshop. Als de bestelling boven €80,- bedraagt, krijgt u van ons uw bestelling gratis geleverd. Voor bestellingen onder €80,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Alle prijzen van producten op onze webshop zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Meer informatie of hulp nodig met bestellen? Neem gerust contact op met Hygiëne Kompas. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0318 - 555501 of per e-mail via info@hygienekompas.nl. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van eventuele vragen!

Bel nu: (0318) 55 55 01